ONLINE DOMAIN IGÉNYLÉS    ONLINE TÁRHELY IGÉNYLÉS  WEB ADMIN

   Különleges, egyedülálló ajánlatok webtárhely és webhosting szolgáltatásokra, olyan egyedi megoldások melyek korlátlan szabadságot biztosítanak ügyfeleink részére. Szinte egyedülálló az a lehetőség, amit csomagjaink kínálnak.   

További Csomagjaink és egyébb ajánlataink, domain regisztráció megtekintéséhet kattintson ide.

   

A legtöbb tárhely szolgáltató, bár magát a legolcsóbbnak, a legjobbnak, a leggyorsabbnak, a legbiztonságosabbnak tartja, az igazság egészen mást bizonyít.

Leggyorsabb elérés, 99,xx % hozzáférés, stb...  Hát igen! Ez mind igaz, de szinte az összes szolgáltatóra. Ennek oka egyszerű, mindenki ugyan ott, abban a néhány szerver hotelban helyezi el saját szerverét, melyről a webtárhely, webhosting szolgáltatásokat végzi. Így ezek olyan reklám szövegek, melyek igazak majdnem az összes szolgáltatóra. Így mi is bátran mondhatjuk el magunkról, ebben jók vagyunk.

Legolcsóbb tárhely! Minden csak nézőpont kérdése. Ha azt nézzük hogy egy 5GB-os tárhely csak 9900Ft egy évre, mig máshol a többszöröse is akár, akkor igen. De ha azt is figyelembe vesszük, hogy egy tárhelyhen 1 esetleg 2 vagy 3 domain  helyezhető el, vagy az adatbázisok száma és mérete korlátozva van esetleg a php / CGI futtatása is korlátozott, vagy külön fizetős, stb... akkor talán nem is az olcsó az olcsó.

Mi nem a filléres tárhely szolgáltatók közé soroltuk  magunkat, viszont a szolgáltatásokat a legmagasabb mércéhez igazítottuk. Szakemberünk biztonságos, könnyen kezelhető, korlátlan szolgáltatásokkal vértezte fel szerverünket, így az ajánlatainkat figyelembe véve, elmondhatjuk, OLCSÓK vagyunk tárhely szolgáltatásban.

További csomagjaink és egyébb ajánlataink, domain regisztráció megtekintéséhet kattintson ide.

Füzesinformatika webhosting, web tárhely, domain regisztráció, domain átregisztráció

 

 


Az itt látható FLASH - GRAFIKAI munka, bár téma és tartalom idegen is, ez nem véletlen. Ez a munka jelképezi azt, hogy a képzeletnek nem szabhatunk határt és egy weboldal készitésénél bármi megvalósítható. A manga rajz és a foto szerkesztés is saját grafikai munkánk ugyanúgy, mint a flash elkészítése, a mozgások megtervezése és kivitelezése.

Kézzel rajzolt háttérkép (oszlopok)        Kézzel rajzolt manga lány           Átmenet a kézi rajz és a fotó közt       Fotó

Weboldal ingyen? Lehetséges!

Egyedülálló információs weboldal hálózatunkba regisztrált vállalkozások részére, a mini weboldalt ingyen adjuk minden szolgáltatásával, csak a karbantartási költséget kell fizetni, ami évente 5000Ft/év
Ajánlatunk:
- Saját mini weboldal 5 menüponttal ( * Bemutatkozás * Galéria * Térkép * Elérhetőség * Akciók)
- Az akciók menüben elhelyezett termékek megjelennek a rendszerünk összes weboldalán (Békéscsaba, Debrecen, Füzesgyarmat, Szeghalom, Vésztő, Mezőberény, Monor, stb...)
- Saját fejléc feltöltésének lehetősége
- Korlátlan hozzáférés és módosítási lehetőség
- Folyamatos fejlesztés, melyekért nem kell külön fizetni
- Igénybe vehető e-mail cím és email szolgáltatás
Extra szolgáltatásként kérhető saját domain, pl www.valami.hu Költsége 4000Ft/év
Külön fizetés ellenében feltöltjük oldalát, vagy termékeit

További részletek és információ:
06-20/555-3-111
Regisztráljon rendszerünkbe!


A Füzesinformatika munkatársai

Molnár László
Kereskedelmi vezető

Ökrös Béla
Rendszer informatikus

Aggott Timea
Programtervező informatikus

Takács Szabolcs
Programozó

Vincze Zsolt
Grafikus

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player